098 18 19 813        Facebook        Instagram

Centar kulture tijela GEA otvoren je 2007. godine, kao prvi i još uvijek jedini isključivo ženski centar u Osijeku te jedan od malobrojnih centara u gradu koji imaju diplomiranog kineziologa! Nastao je kao rezultat dugogodišnjega iskustva u aerobiku i fitnesu, od davne 1995. godine, te kao kruna ljubavi, temeljitosti i predanosti ovome poslu.

U pristupu vježbanju vodimo se prema profesionalnom znanju i iskustvu puna dva desetljeća, ali i prema potrebama naših vježbačica te povratnim informacijama dobivenim od stotina žena s kojima smo radili u svome dugogodišnjem stažu. Programe, prostor, opremu i čitav pristup vježbanju kod nas je osmislila žena, za žene!

U svome voditeljskom timu imamo samo školovane i licencirane voditeljice, vlasnice diplome Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Glazbene škole, licence Zumbe, Hrvatske olimpijske Akademije, TRX-a, Bodyskillsa, Metabolic Effecta te licence verificirane od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH... a ZNANJE čini osnovnu razliku!

Poznavanje anatomije i fiziologije ljudskoga tijela, metodike u vježbanju, stalna edukacija i povratna informacija o pravilnosti izvođenja pokreta osnovne su karakteristike dobroga voditelja. Dodajmo tome dugogodišnje iskustvo, dobro raspoloženje, odličnu atmosferu i puno pozitivne energije u dvorani – isključivo na ovaj način vježbamo u CKT Gea.

Naši su programi podijeljeni u tri skupine – u one niskog, srednjeg i visokog intenziteta, tako da u njima svatko može pronaći nešto za sebe. U dvorani Nebo vježbamo opuštajuće, statične i korektivne programe, s pogledom na oblake, dok je naša crvena dvorana Zemlja stvorena za ples, potrošnju kalorija i divlju, žensku energiju.

Naše dvorane su mjesto na koje ne dolazite samo po svoj bolji izgled, nego prvenstveno po svoju zdraviju kralježnicu, više snage, bolju izdržljivost, dublje disanje, opuštenost, bolje raspoloženje i bolji osjećaj u vlastitom tijelu... a kao nagrada za redovitost i upornost s vremenom svakako dolazi i ljepše tijelo.

Javite nam se dok još imamo slobodnih mjesta i učinite time korak prema zdravlju i tijelu kakvo ste oduvijek željeli!
Iza kvalitete naših programa i educiranosti voditeljica stojim osobno, svojom diplomom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i svojih preko 26 godina iskustva u dvorani!
Želim Vam dobrodošlicu u naše dvorane i uživanje u pokretu,

Bojana Muačević Gal, mag.kin.
koordinator CKT Gea

Kineziologija logoTRX logo SQegoscueyoga alliance novoMinistarstvo znanosti obrazovanja i sporta1ground force

Copyright © 2011 Centar kulture tijela Gea