Šamačka 11        098 18 19 813        Facebook        Instagram

Bojana Muačević Gal

Bojana Muačević Gal

Bojana se fitnessom i aerobikom bavi od 1995. godine, a u preko 20 godina rada u dvorani vodila je na desetke različitih rekreativnih programa - od plesnih i aerobnih programa, preko workouta, do Pilatesa i korektivnih te funkcionalnih vježbi. Ima najduži voditeljski staž u Osijeku te je jedini voditelj u gradu koji je praksu stekao radeći u Zagrebu – dragocjenih 6 godina. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Kineziterapija, a prije fakulteta godinama se bavila plesom. Nekadašnja je državna prvakinja u fitnesu, viceprvakinja u Show danceu te nositeljica bronce u aerobiku. Među brojnim međunarodnim konvencijama, seminarima i edukacijama, nalazi se i ona britanskog Pilates Instituta, TRX i Ground Force Method instruktorske licence te dva stupnja Egoscue metode. Posljednjih 12 godina radi kao koordinator i voditelj u CKT Gea, objedinjujući u svom radu dugogodišnje iskustvo, znanja stečena u struci i povratne informacije o potrebama vježbačica u dvorani. U proteklih godinu dana u Zagrebu pohađa školu za učitelja joge, po Yoga Alliance 200YTT programu.


Olja Liović

Olja Liović

Olja je nositeljica licenci za voditeljicu Joge, Pilatesa i aerobika, verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH te profesorica hrvatskog i njemačkog jezika i književnosti. Kao dijete se bavila ritmičkom gimnastikom, a kasnije plesom u studiju Magic, gdje usvaja baletne i tehnike jazz plesa. Nakon 8 godina bavljenja jazzom, aktivno se počinje baviti hip hopom u plesnoj skupini Funkee Sapiens. Ova plesna skupina od 2007. godine djeluje pod okriljem Udruge mladih Movement u Osijeku, njeguju nekoliko vrsta street plesova, kao što su hiphop, poping, locking, house i dancehall. Uz aktivno bavljenje plesom, Olja se educira i na kampovima, seminarima i radionicama svjetski poznatih plesača, aktivno se natječe i radi kao sportski animator u turističkoj rekreaciji.


Maja Obrovac Krasnopjurka

Maja Obrovac Krasnopjurka

Maja je licencirana voditeljica pilatesa i joge, s verifikacijom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Tijekom osnovne škole bavila se ritmičkom gimnastikom i baletom, nakon čega se počinje aktivno baviti akrobatskim rock'n'rollom. Kao članica plesnog kluba Top Dance Slavonski Brod sudjelovala je na brojnim državnim natjecanjima, na kojima, u kategoriji parova i formacija, osvaja nekoliko zlatnih i srebrnih medalja. Uz akrobatski rock'n'roll, bavila se i nastupala s koreografijama klasičnih i latinoameričkih plesova. Po struci je diplomirana ekonomistica, a trenutno završava poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i pohađa školu za učitelja joge, po Yoga Alliance 200YTT programu.


Ana Topalović

Ana Topalović

Ana je nositeljica licence za voditeljicu aerobika, verificirane od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Uz odbojku i folklor kojima se bavila prije rekreacije, trenirala je i u Atletskom klubu Žito te na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske 2006. godine osvojila treće mjesto u bacanju diska. Inače je magistra edukacije matematike i informatike te radi u OŠ Tenja.


Adela Kolobarić

Adela Kolobarić

Adela se u fitness zaljubila u Los Angelesu, gdje je 2009. godine, na Moorpark Collegeu, dobila stipendiju za ples, pjevanje i glumu, na usmjerenju Musical Thatre. Po povratku iz SAD-a, upisuje studij fizioterapije na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru te stiče titulu bacc Fizioterapije. Rekreativno se bavi jahanjem i radi kao voditelj terapijskog jahanja. Velika ljubav su joj konji, psi, priroda i boravak na otvorenom. Njezini su sati energični, stručni i motivirajući, a njezina vesela, spontana priroda opuštajuća i zabavna.


Indira Kosović

Indira Kosović

Indira se jogom počela baviti 2004. godine i bila je to ljubav na prvi pogled. 2017. godine, pod vodstvom Snježane Nine Vukas, završava 200 satni YTT u Zagrebu i postaje Integral Vinyasa učiteljica s međunarodnom Yoga Alliance licencom. Osim Vinyasa joge, zaljubljenica je i u Ashtanga jogu. Unatoč plahom izgledu, njezini su sati dinamični, energični i temeljiti. Po struci je doktor znanosti prehrambene tehnologije.


Tijana Ljubojević

Tijana Ljubojević

Licencirana je voditeljica Zumba fitnessa i diplomirana inženjerka prehrambene tehnologije. Pronašla se u ovoj vrsti aerobnog treninga, jer obuhvaća sve elemente koje smatra sebi bliskima - elemente plesa koji tijelu daju gracioznost te elemente fitness aerobika koji tijelo učvršćuju i oblikuju tonus mišića. Uživa i u drugim sportovima pa se rekreativno bavi tenisom, odbojkom, plivanjem i plesom.

Kineziologija logoTRX logo SQegoscueyoga alliance novoMinistarstvo znanosti obrazovanja i sporta1ground force

Copyright © 2011 Centar kulture tijela Gea